Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 Hogyan lehet csatlakozni?

 Várjuk azokat a pedagógusokat az egész ország területéről óvodától a felsőoktatásig, akiket érdekel a szakmájuk, akik szeretnék megosztani örömüket, eredményeiket, kétségeiket és kudarcaikat egymással. Akik tenni akarnak valamit – még oly kicsit is – a jobb magyar oktatásért.

Tagunk lehet bárki, aki elfogadja Alapszabályunkat, Etikai Szabályzatunkat, melyet a honlapunkon olvashat.

 Jelentkezni egyszerű!

Adja meg

  • nevét
  • lakcímét
  • telefonszámát (mobilt is, ha van)
  • e-mail címét
  • munkahelyének nevét és címét.

 Közölje velünk, a pedagógia mely területe érdekli:

1. oktatáspolitika

2. általános pedagógia

3. pszichológia

4. módszertani kérdések

5. kísérleti, alternatív pedagógia

6. tantervi kérdések, óvodai irányelvek

7. tankönyvek, taneszközök

8. szervezés

9. egyéb

 Írja meg, miben tudna az egyesületnek segíteni.

 

Küldje el jelentkezését csatolt file-ként elektronikus úton (e-mail címünk mapekapcsolat@gmail.com) vagy adja át elnökségi tagjainknak személyesen valamelyik összejövetelünkön.

Levélcímünk: MAPE Budapest 1048 Külső Szilágyi út 112.

A Budapesti Pedagógusok tagja lehet oktatási-nevelési intézmény nevelőtestülete, pedagógus közössége is. A nevelőtestületi tag választhat, javaslattal és észrevétellel élhet. Tagságán keresztül a nevelőtestületi tag tájékoztatást kap a szervezet tevékenységéről. A nevelőtestületi tag a Közgyűlésen egy szavazattal bír. A nevelőtestületi tag bármely tagját felruházhatja szavazati joggal.

 Egy tag (egyéni, vagy nevelőtestületi) akkor aktív, ha tagdíjat fizet. Csendes taggá akkor válik, ha a tárgyév június 30-ig nem fizeti be a tagdíjat. Egyéni tagdíj 2014-ben 3000 Ft (nyugdíjasok 1500 Ft). Nevelőtestületi tagdíj 5000 Ft.